Chinese vazen van miljoenen euros?

Iedereen kent wel die verhalen van schatten op zolder of op een rommelmarkt. Die oude Chinese vaas die niemand wil hebben blijkt opeens miljoenen euros waard te zijn. Ongelofelijk toch?
Helaas is de realiteit vaak helemaal anders.Toch schrikken particulieren vaak van de hoge prijzen die wij betalen voor Chinese vazen en Chinees porselein. Het Chinees porselein die we in onze streken kan terugvinden is vaak gekocht net na WO2 als belegging of decoratie, toen Chinese en Aziatische kunst heel erg populair was. De vazen zijn vaak 19de of 20eeuws. Ze komen er in allerlei vormen en kleuren.
Het ouder (en duurder) Chinees porselein uit bijvoorbeeld de Ming of Kangxi periode vinden we hier minder vaak terug. Vaak zit dit porselein al generaties lang in de familie en is het al eeuwen geleden Europa binnengebracht.Dankzij een hoge vraag naar authentiek Chinees porselein is het de ideale moment om uw Chinese vazen te verkopen aan een hoge prijs. Heeft u iets te koop? Neem met ons contact op voor een gratis prijsvoostel en bel ons op voor een afspraak (0470/633457)