De waarde van Chinese vazen bepalen - kenmerken van waarde en echtheid

Chinese vazen en Chinees porselein komt tegenwoordig vaak in de media omdat bepaalde items hoge prijzen halen op veilingen in London, New York maar voornamelijk Hong Kong.

Chinese vazen en Chinees porselein zit al een tijdje in de lift. Een groeiende en rijker wordende Chinese middenklasse investeert in het terugkopen van hun ooit naar Europa en de VS geëxporteerde erfgoed.

Chinees porselein is bij ons al eeuwen in trek bij kunst-en antiek liefhebbers. De fijnheid en zeldzaamheid van deze objecten decoreren al eeuwenlang vele interieurs.

Vele Vlamingen kochten ook in de jaren 1960-1980 Chinese kunst bij antiquairs, op kunstbeurzen, in winkels van paters scheutisten of in verkoopzalen en decoratiewinkels zoals Galerie Stampaert, Pagoda, Orient-Art,...

Wenst u te weten of u een verborgen schat in huis heeft? Antiek RODIN is gespecialiseerd in de schatting en aankoop van alle Chinees porselein en Chinese kunst.
Laat uw Chinese vaas of collectie Chinese Kunst vandaag nog door ons gratis schatten. Wij betalen u steeds de hoogste prijs voor uw authentieke Chinese stukken.

Mail of bel ons op: 0470/633457