Chinese vazen herkennen? Chinees porselein laten taxeren? Gratis schatting van chinees porselein: Antiek RODIN


Doorheen de eeuwen hebben China en Japan naam en faam opgebouwd voor de productie van porselein. Wij schatten, taxeren en kopen aan de hoogste prijs.

Een vak apart
In tegenstelling tot de klassieke Europese antiek is het schatten van chinese objecten in porselein, brons, jade, hout of andere materialen een vak apart. Dankzij onze meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij uw chinese vazen, chinese borden, jardinieres, beelden en meubels,... vrij nauwkeurig dateren en taxeren.

Chinese vazen herkennen
Een volledig overzicht geven van de belangrijke kenmerken van waardevolle chinese vazen en chinese antieke objecten is onbegonnen werk. Maar we hebben er voor u toch een aantal opgesomd en u leest hier hoe u de (goede) chinese vazen kan herkennen.

Gratis schatting van uw chinese vazen en antiek
U kan op ons gratis en vrijblijvend een beroep doen voor de schatting van uw chinese vazen. Een gratis schatting aanvragen doet u per mail of via telefoon. Belangrijk is dat u goede, lichtrijke foto's maakt, de afmetingen van de objecten meestuurt en u uw email/telefoongegevens nalaat. Wij kopen uiteraard uw stukken ook aan indien zij ons interesseren.
 
Hoge en correcte prijzen
Gratis schatting
Heel Vlaanderen & Nederland