chinese vaas blauw wit
Chinese vazen en bij uitbreiding ale chinees porselein komt er in alle maten en kleuren. Iedereen kent wel de kleurrijke vazen met speelse taferelen.

Maar heel veel chinese vazen, borden en schotels zijn vervaardigd in blauw-wit. Wat is de waarde van dit porselein?

Vaak uit de 18de/19de eeuw
Chinese vazen in blauwwit dateren vaak uit de Kangxi of Qing-periode. Kangxi porselein is uiterst fijn geschilderd en wordt door vele verzamelaars gezocht. De goede stukken zijn vaak voorzien van een stempel of merkteken.

Vazen uit de 19de eeuw (Qing periode) zie je ook vaak terug in onze contreien. Ze werden massaal geïmporteerd in de jaren 1960-1970 toen het hier in de mode was om in je woonkamer te pronken met een chinese vaas. Je ziet ze soms in koppel maar vaak zijn het aparte vazen.

Laat uw oude chinese vazen en porselein gratis schatten
Bent u in het bezit van chinees porselein in blauw-witte kleuren? Wenst u deze te laten schatten door ons met het oog op een eventuele verkoop? Neem met ons geheel vrijblijvend contact op!Hoge prijzen voor chinese vazen

Uw chinese vaas verkopen

Chinese vazen en bij uitbreiding alle chinees porselein blijft erg gezocht door verzamelaars wereldwijd. Bent u benieuwd of u in het gezicht bent van een waardevol stuk? Neem met ons contact op voor een gratis schatting!Hier ziet u alvast een chinese vaas met een decor van "negen perziken". Chinese vazen met een perziken decor zijn uiterst zeldzaam en kunnen bijzonde waardevol zijn. Laat deze vandaag nog door ons nakijken!