Uw antieke chinese vazen laten taxeren? Koud kunstje voor RODIN


Al eeuwenlang


Chinees porselein wordt al eeuwenlang verzameld. Alle belangrijke museumcollecties en private collecties van antiek bevatten wel enkele stukken chinees porselein.
De eerste stukken arriveerden in Europa op de terugweg van handelsreizen. Goederen vanuit Europa werden geruild of verkocht in het Oosten. De schepen kwamen terug terug met prachtig fijn porselein die hier bijzonder erg in de smaak viel van de betere middenklasse.


chinese vaas taxeren

Een chinese vaas met oren op een houten voet, kleurrijk beschilderd in een blauwwit Celadon palet, 19de eeuw


Chinese vazen en bij uitbreiding chinees porselein is erg divers. Het komt er in alle formaten, stijlen, kwaliteit,... Geen enkel stuk is identiek. Allemaal pareltjes van vakmanschap.

Doe een beroep op onze expert in chinees porselein. U heeft een vaas geërfd en u wenst de waarde te kennen? U wenst een set chinese borden te verkopen? U heeft een chinees theepotje en twijfelt of het authentiek is?


Chinees porselein

Thuis in elke periode en stijl

Doe een beroep op onze expertise voor de schatting en verkoop van uw chinees porselein. Contacteer ons voor een gratis waardebepaling. U kan met elke periode en stijl bij ons terecht.