Munten verkopen in West-Vlaanderen? Expert in gouden en zilveren munten en verzamelingen

Mooie en kwalitatieve munten verzamelingen met Belgische munten (in goud & zilver) blijven erg gegeerd en gezocht. Zo zijn er nog altijd heel wat verzamelaars die op zoek zijn naar de betere jaartallen en varianten.Wij schatten vrijblijvend uw munten verzameling Belgische munten. Het liefst kopen we verzamelingen waarin gouden en of zilveren munten in vervat zitten. Dat hoeven er niet meteen heel veel te zijn maar heeft geeft wel een indicatie van de zorg en waarde die de vorige eigenaar verzamelaar in zijn collectie heeft gestopt.
Een schatting van uw munten verzameling aanvragen? Neem met ons contact op!

Welke munten hebben een hoge waarde?

Welke oude munten hebben nu precies die hoge waarde en zijn gezocht door verzamelaars? Wij schatten gratis en vrijblijvend uw collectie oude munten.Contacteer ons voor een gratis waardebepaling van uw munten verzameling België en wereld. Daarnaast kopen wij ook oude en vervallen bankbiljetten aan.

Uw muntenverzameling verkopen in West-Vlaanderen?

Steeds de beste prijs voor uw oude munten

Wij zijn uw specialist in de aankoop van mooie collectie en verzamelingen van oude munten. We kopen het liefst volledige muntenverzamelingen met zilveren en of gouden munten. We mikken steeds op een meerwaarde op de zilver-en goudprijs. Heeft u een muntenverzameling te koop? Laat deze dan gratis door onze expert schatten!Neem contact op per mail, telefoon of WhatsApp en plan een afspraak in