Muntenverzameling
laten schatten of verkopen?

Muntenverzameling verkopen aan een hoge prijs

Als ervaren expert in het schatten van oude munten zijn wij de geknipte persoon om uw muntenverzameling naar waarde te schatten en of eventueel op te kopen.Een verzameling oude munten is vaak door de verzamelaar met veel zorg en passie opgebouwd, er afstand van nemen is dan ook niet altijd makkelijk.
Wij kunnen u helpen om de maximale opbrengst te realiseren bij verkoop van uw muntenverzameling.
Neen hiervoor vrijblijvend met ons contact op!


Muntenverzameling verkopen? Reken op een hogere prijs dan goud-en zilver waarde

Een munten verzameling met gouden en zilveren munten zijn steeds waardevol! Wij mikken op de verzamel-en cataloguswaarde van deze munten en kijken dus niet louter naar de smeltwaarde van het edelmetaal, zoals een gewone opkoper doet.Ook zijn er tal van zeldzamere varianten bij de Belgische munten en andere thema-landen die uw verzameling wel eens heel waardevol kunnen maken. Neem hiervoor contact op met onze expert in oude munten!

Ook gouden penningen en gouden medaille munten

In vele oude muntenverzamelingen zitten vaak gouden of zilverenen herdenkingsmunten, penningen of medailles. De meest belende zijn bijvoorbeeld de penningen van het Rubensjaar of de herdenkingspenningen in goud van 25-jaar koningschap van Boudewijn. Duurdere stukken zijn bijvoorbeeld de gouden ECU en EURO munten of deze halve ons gouden herdenkingsmunt van Boudewijn uit 1993. Heeft u dergelijke gouden munten, penningen of medailles te koop? Neem met ons contact op! 0470/633457