Jarenlange ervaring in het schatten en aankopen van antiek

Uw adres voor de verkoop van uw antiek

Antiek RODIN, actief als antiquair in alle regio's is uw referentie voor de schatting en aankoop van uw kwaliteitsantiek. Als professionele antiekhandelaar met een uitgebreid internationaal klantennetwerk zijn wij uw beste optie voor de verkoop van kwaliteitsantiek. Wij werken steeds met hoge competitieve aankoopprijzen voor antiek. Onze specialisatie richt zich op alle antiek van fijne kwaliteit en in het bijzonder in de schatting en aankoop van: oude schilderijen, chinese vazen en porselein, oude klokken en pendules, bronzen en marmeren beelden, zilverwerk en kwalitatieve oude meubels of design.Of stuur ons foto's via WhatsApp

Opgelet! Wij antwoorden enkel als de objecten voor ons geschikt zijn. Wij kopen geen stukken aan <300 EUR. U kan ons altijd vrijblijvend en gratis foto's sturen.

Uw antiek verkopen in goed vertrouwen

Bij ons verkoopt u uw antiek in goed vertrouwen en aan een hoge en correcte prijs. Neem vandaag nog met ons contact om uw antiek te laten schatten. U kan ook terecht voor een schatting van een volledige inboedel van antiek na erfenis of verhuis.

Antiek RODIN
  • Gratis en vrijblijvende schatting
  • Hoge prijzen
  • Alle regio's
In de kijker

1 adres voor de verkoop van Chinees porselein

Wij zijn uw expert bij uitstek voor de verkoop van uw antiek Chinees in Vlaanderen. Wij schatten en kopen alle soorten Chinees porselein zoals vazen, potiches, theepotten, schotels en borden, etc...  Contacteer ons vandaag nog voor een gratis schatting.

Chinese vaas verkopen: reken op de beste prijs

Chinees porselein te koop? Neem contact op met voor een gratis schatting en vrijblijvend prijsvoorstel!

 
Als ervaren antiquair in Chinese kunst betalen we topprijzen voor uw antieke Chinese vazen
Gratis en vrijblijvende schatting
Van Limburg tot de Kust: in alle windstreken van het land komen we bij u langs