Uw schilderij(en) laten schatten en verkopen: Antiek RODIN

Uw oude schilderijen laten schatten en taxeren? 

Kunst & Antiek-handel RODIN heeft een reputatie opgebouwd in de expertise en aankoop van antieke en moderne schilderijen.


Portretten, landschappen en genretaferelen blijven een vaste waarde, ook al zijn ze wat uit de mode geraakt.
Wij zijn nog altijd op zoek naar goede kwaliteit schilderijen van Belgische, Nederlandse en Franse schilders uit de 17de-20ste eeuw.Daarnaast kopen we ook moderne en abstracte werken aan uit de periode 1930-1980.
Met lithos, etsen, affiches en drukken van bekendere kunstenaars kan u bij ons ook altijd terecht.Hoe te werk gaan om uw schilderij te laten schatten

Stuur ons een goede, niet onder-of bovenbelichtte foto van het werk. Stuur ook zoveel info zelf mee als u zelf weet. Indien uw werk(en) in aanmerking voor ons komen en geschikt zijn nemen wij zelf met u contact.
U kan ons de foto's toesturen via email of WhatsApp (0470/633.457).
Voor vragen of een afspraak aan huis: bel ons gerust op!

Schilderij verkopen?

Hoge prijs voor oude schilderijen

Bij Antiek RODIN kan u steeds terecht voor de schatting en verkoop van oude schilderijen, litho's, etsen, prenten en affiches van alle nationale en internationale kunstenaars en artiesten. We kopen liefsten werken van de meer bekendere kunstenaars. Enkele voorbeelden: Emile Claus, Jan Verhas, Franz Verhas, Jean Gouweloos, Alfred Stevens, Jos Albert, Jean Brusselmans, Rik Wouters, Fernand Toussaint, Charles Bisschops, Emile Baes, Anto Carte, Ferdinand De Braekeleer, Edward Portielje, Leon Brunin, César De Cock, Felix Cogen, Henri Cassiers, Joseph Coomans, Felix De Boeck,...