Zilveren bestek waarde

Wat is de waarde van een zilveren bestek en hoe een zilveren bestek verkopen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de verkoop van een oud zilveren bestek. Een massief zilveren bestek is vaak gemerkt met merktekens of stempels. Dergelijke bestekken zijn niet langer in de mode of praktisch bruikbaar (ze moeten steeds met hand afgewassen worden of worden snel vies/zwart).

Wilt u uw zilveren bestek laten schatten? Wij kopen alle antieke zilveren bestekken aan een hoge prijs aan.

Ook verzilverde bestekken van oa. Christofle, Wiskemann (enkel volledige bestekken met koffer) en verzamelingen oude munten komen in aanmerking.

Contacteer ons!
Ook voor verkoop van uw ander antiek bent u bij ons aan het juiste adres! Chinese vazen en porselein bijvoorbeeld, is onze specialiteit!


Verkoop uw zilverwerk en zilveren voorwerpen aan een hoge prijs!

Antiek zilver verkopen

Van een zilveren bestek tot een oude muntenverzameling of een koffieservies in zilver. Wij kopen al uw zilverwerk en zilveren voorwerpen aan hoge prijs en betalen steeds meer dan de metaalwaarde voor antieke zilveren objecten!Wij kopen alle landen en stijlen maar vooral objecten van Belgische, Franse, Duitse of Russische makelij!

Hoe echt zilver herkennen?

Heeft u nu "echt" zilver thuis staan of betreft het toch verzilverd materiaal? Misschien maakt het in gebruik niet veel uit, met een verzilverd bestek kan u evengoed een mooie tafel dekken maar in waarde is er vaak toch een heel groot verschil. Over massief zilver spreken we meestal bij gehaltes tot 80% zilver. Deze stukken zijn vaak gemerkt 800, 835, 900, 925 of met namen zoals "sterling". Bekende Belgische en Franse merken zijn bijvoorbeeld Delheid of Wolfers. Soms werden ook enkel "meester merktekens" gebruikt. Dit zien we vaker bij de oudere 17de, 18de of vroeg 19de eeuwse stukken. Als expert in antiek zilver kunnen we steeds het kaf van het koren scheiden. We waarderen uw zilveren objecten steeds correct naar waarde. Neem met ons contact op voor een gratis schatting! (0470/633.457)

Chinese vazen verkopen

In de kijker: de beste prijs voor uw Chinese vazen en Chinees porselein

RODIN is de expert in Vlaanderen voor de aankoop van authentieke Chinese vazen en Chinees porselein. U erfde een stel oude Chinese vazen? een collectie Chinese borden of schotels? Neem met ons contact voor een gratis waardebepaling aan huis!

Ontdek wat we allemaal aankopen van antiek!

Zilveren munten van 50, 100, 250 en 500 frank? Waarde en prijs

We kopen steeds uw oude zilveren Belgische en Wereld-munten op aan een hoge en correcte prijs. Hierbij zijn de meeste courante de stukken van 50, 100, 250 en 500 frank. Heeft u een dergelijke verzameling van oude zilveren munten te koop? Neem dan met ons contact op voor een gratis en vrijblijvende schatting