Opkoper antiek om uw antiek te verkopen

Als opkoper antiek zijn wij uw aanspreekpunt bij het leegmaken van een woning of appartement. Waarom is ons contacteren steeds een goed idee om uw antiek te verkopen?

U verhuist van een grote villa naar een kleiner appartement? Een woning is verkocht en moet leeggemaakt worden? Doe een beroep op GOUD Kunst & Antiek, uw opkoper van antiek bij uitstek.  En dit in gans Vlaanderen!

Vooraleer uw inboedel met antiek te verkopen aan een opkoper van inboedels is ons contacteren steeds een goed idee. Voor kwalitatieve stukken antiek betalen wij immers hoge prijzen. Denk hierbij in de eerste plaats aan de klassiekers uit de antiek zoals bronzen & marmeren beelden, chinese vazen, fijne meubels, klokken & schouwgarnituren, luchters of schilderijen.

Steeds een gratis en vrijblijvende schatting
Wij schatten uw vrijblijvend. Een schatting aanvragen kan via mail of telefoon. Neem hiervoor contact met ons op. Foto's sturen is altijd een goed idee. Wij kunnen immers veel afleiden van de kwaliteit van de stukken van een goedgemaakte foto

Hoge prijzen
Voor uw objecten van kwaliteit kan u bij ons rekenen op een hoge prijs. Wij hebben voor elk segment een uitgebreid netwerk van klanten. Momenteel is chinees antiek erg in trek en worden aantrekkelijke prijzen betaald voor kwalitatief chinees porselein. Maar ook in andere segmenten van de kunst-en antiekmarkt kan u rekenen op hoge prijzen voor kwalitatieve stukken. Denk hierbij bijvoorbeeld een aan mooi schilderij, een 17de eeuws gesculpteerd meubel, een bronzen Franse pendule uit de 19de eeuw of een antiek Russisch icoon...Noem maar op.

Opkoper antiek
Als opkoper van antiek kan u op ons rekenen voor de verkoop van uw antiek. Heeft u nog vragen of wenst u ons te contacteren voor een gratis schatting van antiek? Uw inboedel verkopen kan vandaag nog!