Uw chinees porselein verkopen? Wat is de waarde van uw chinees porselein? Dat doet u met Antiek RODIN, expert in antiek. Opkoper van Chinees porselein


Expert in chinees porselein

Voor chinees porselein, moet u bij Antiek RODIN zijn. 

Onze expert in chinees en japans porselein kan uw chinese vazen, schotels, borden, cache-pots en andere gebruiks-en siervoorwerpen in jade, koraal, brons, hout nauwkeurig dateren en er een waarde op kleven.

De waarde bepalen van chinees porselein doen we zo:

Chinees porselein is al eeuwenlang gegeerd en verzameld. Chinees porselein staat overal bekend om zijn fijnheid, zeldzaamheid en pracht.
De waarde bepalen van antiek chinees porselein is niet makkelijk. Er is immers heel veel namaak en minderwaardig materiaal op de markt.
De meer waardevolle stukken porselein zijn vaak eeuwenoud en al generaties lang in de familie. Vaak verhandeld vanuit China zelf en naar Europa gebracht door kooplui. Hier werd het dan gebruikt door wie dit zich kon permitteren, maar vaak werd het gewoon als pronk-of sierstuk op de kast gezet.


Ook in de jaren 1960-1980 was er een ware verzamelwoede van chinees porselein. Veel mensen kochten dan hun pronkstukken (vazen, potichen of borden en schotels) bij handelaars en veilingen die ze massaal importeerden vanuit China.

Wij kopen uw authentiek chinees en japans antiek steeds aan een hoge prijs. Is uw chinees of japans porselein niet gemerkt of gestempeld? Geen probleem. Ook dan hebben we interesse.

Onze werkwijze is vrij simpel.

U kan ons contacteren via mail, WhatsApp of een bezoek aan huis aanvragen. Natuurlijk zijn wij ook altijd telefonisch te bereiken.

Ook de afstand speelt geen rol. Wij zijn actief in Vlaanderen en Nederland. U kan ons altijd gratis en vrijblijvend contacteren voor een opinie. Wenst u uiteindelijk te verkopen dan kan u rekenen op een hoge en correcte prijs.


Chinees porselein laten schatten?

Verkoop uw Chinees porselein aan een hoge prijs

Chinees porselein laten schatten of chinese vazen verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres voor de schatting en verkoop van alle Chinees porselein. Interesse? Neem met ons contact op voor een schatting via foto of ter plaatse aan huis.