Chinese vaas verkopen? Altijd een hoge en correcte prijs voor uw
Chinees porselein!

Chinese vaas verkopen? Zo pak je het aan!

Als expert in Chinese vazen en Chinees porselein zijn we gespecialiseerd in de aankoop van Chinese vazen en allerhande Aziatica bij particulieren in Vlaanderen en Nederland. U erfde een Chinese vaas die niet in uw interieur past? U kocht vroeger bij een antiquair wat Chinees porselein als investering en wenst dit nu van de hand te doen? Bij Antiek RODIN kan u terecht voor een gratis en vrijblijvend prijsofferte en waardebepaling van al uw Chinese vazen en Chinees porselein. Maak snel een afspraak voor een gratis schatting aan huis!

Chinese vaas verkopen? Thuis in elke stijl en periode

Wij zijn thuis in antiek Chinees porselein. Chinees porselein is al eeuwen gegeerd omwille van schoonheid en fijnheid. Het is dan ook in heel veel interieurs terug te vinden. Bent u in het bezit van een oude chinese vaas, een chinese cachepot, theepot, bord of theeset? Chinees porselein komt er in allerlei vormen en maten. Wij schatten en kopen Chinees porselein aan een hoge prijs aan. Neem vandaag nog met ons contact!

Chinese vaas verkopen?

Steeds de hoogste prijs voor uw Chinese vazen en antiek

Chinese vaas verkopen Waarde en prijs bepalen van Chinese vazen

Chinese vaas verkopen? Wat heeft een invloed op de waarde?

Wat maakt de ene vaas geschikt voor rommelmarkt en de andere peperduur? We sommen hier kort even enkele waardebepalende kenmerken op:

 
Kwaliteit van de beschildering (belangrijker dan leeftijd soms!)
Type en vorm van het stuk. Bepaalde vormen en stijlen zijn heel erg zeldzaam simpelweg omdat er weinig van gemaakt is. Koppels zijn ook altijd zeldzaam!
Conditie, conditie, conditie,...een waardevol stuk is meestal vrij van gebreken zoals barsten en scheuren

Chinese vaas verkopen? Ontdek de waarde en prijs van uw Chinese vazen en Chinees porselein

Chinese vazen verkopen: zo pakt u het aan

Stuur Antiek RODIN geheel vrijblijvend enkele foto's via email opa WhatsApp van uw Chinese vazen die u wenst te laten schatten of verkopen. U kan ons uiteraard ook telefonisch bereiken (0470/633.457) en meteen een afspraak aan huis vastleggen. We schatten en kopen uw Chinese vazen in heel Vlaanderen. Honderden tevreden particuliere klanten gingen u al voor. Wij zijn actief in alle uithoeken van het land. Contacteer ons vandaag nog als de referentie voor de aankoop van Chinees porselein in Vlaanderen!