Chinese vazen verkopen aan een hoge prijs

Verkoop uw chinese vazen en porselein aan de hoogste prijs

Als expert in Chinees porselein is Antiek RODIN de referentie voor de schatting en verkoop van uw Chinese vazen en alle ander Oosters porselein. Wij kopen niet alleen de klassieke Chinese vazen en schotels maar kopen ook allerhande andere items in porselein aan zoals theepotten, bloempotten, kommen, borden,...Wij schatten uw antieke Chinese vazen en porselein steeds gratis. Het herkennen van authentiek Chinese porselein is geen makkelijke klus. De stempel of merkteken geeft vaak geen uitsluitsel over de echtheid van het stuk en ook vazen zonder stempel kunnen best wel eens flink wat waard zijn.


Vraag een schatting aan

Wij zijn benieuwd naar uw Chinees en Japans porselein. Heeft u één of meerdere vazen, borden, schotels, theepotten,... te koop? Neem met ons contact op! Bel ons op of WhatsApp ons foto's van uw Chinees porselein (0470/633457)

Chinese vaas verkopen? Expert in Chinees porselein

Chinese vaas uit erfenis? Vraag een prijs schatting aan

Als expert in authentiek Chinees porselein kopen wij steeds uw antiek Chinees porselein en andere Chinese aziatica zoals bronzen Buddha's of rolschilderijen aan een hoge prijs aan.

 
Gratis en vrijblijvende schatting
Steeds de beste prijs voor Chinese vazen en Chinees antiek
Actief in heel België