Gouden munten verkopen? Muntenverzameling verkopen met gouden en zilveren munten?

Als expert in gouden en zilveren munten kan u bij ons steeds terecht voor de schatting en verkoop van uw oude muntenverzameling? Meer weten? Maak vandaag nog een afspraak voor een schatting en vrijblijvend prijsvoorstel!

Expert in het schatten van een oude muntenverzameling

Als expert in oude zilveren en gouden munten schatten wij graag uw oude muntenverzameling gratis en vrijblijvend naar waarde. Reken steeds op de beste prijs voor al uw oude munten. Méérprijs op goud-en zilverwaarde is steeds onze betrachting.

Gouden munten Frankrijk, Napoleon en Marianne


Latijnse muntunie

Frankrijk maakte in de 19de eeuw deel uit van de zogenaamde Latijnse muntunie, een voorloper van de huidige Europese muntunie.De belangrijkste en meest gebruikte gouden munten uit die tijd was de gouden 20 franc type Napoleon of Marianne. Met een gewicht van exact 6,45gr en een fijnheid van 22 karaat was dit wettig betaalmiddel aan bijvoorbeeld de Belgische gouden 20 frank of de gouden 20 lire.

Uw gouden 20 frank munten verkopen?

Zeldzame jaartallen


Wij kijken uw gouden 20 frank munten van Frankrijk of België steeds nauwkeurig na op zeldzame jaartallen en varianten. Daarnaast bestaan er ook nog veel zeldzamere uitgiftes van 5, 10, 40 en 100 frank. Bent u in het bezit van Franse gouden Frank munten?veen verzameling Zilveren Napoleon 5 franc munten? Neem met ons contact op voor de schatting van uw muntenverzameling uit Frankrijk