Gouden en zilveren munten verkopen? Expert in oude munten

Iedereen kent wel de typische oude munten die vroeger gretig werden verzameld. Liggen ze bij u stof te vergaren? Wenst u een hoge en eerlijke prijs voor uw oude muntenverzameling? We zijn gespecialiseerd in de schatting en waarde bepaling van verzamelingen met oude munten. We kopen het liefst collecties met gouden en of zilveren munten. Iets te koop of om te schatten? Contacteer ons geheel vrijblijvend!

Gouden munten verkopen in de bank


Gouden munten verkopen in een bankkantoor? Gouden munten worden vaak bewaard in een beveiligde bankkluis. Ze konden zo makkelijk gekocht en verkocht worden aan het loket van een plaatselijk bankkantoor. Die tijd is echter voorbij. Banken zijn afgestapt van de aan-en verkoop van gouden beleggingsmunten aan het loket.Maar geen nood, u kan bij ons steeds terecht voor de verkoop van uw gouden (beleggings) munten. Een afspraak kan ook steeds bij u thuis of op ons kantoor.
Neem hiervoor met ons contact op.

Profiteer van de interesse in zilveren munten


U kan bij ons ook terecht voor de verkoop van uw zilveren munten. Wij kopen zowel losse stukken aan als volledige muntenverzamelingen. Reken steeds op een hoge en correcte prijs.

 
Hoge en correcte prijzen voor oude munten in zilver en goud
Gratis en vrijblijvend prijsvoorstel
In heel Vlaanderen