Aankoop Chinees porselein

Aankoop van chinees porselein

Als professionele antiekhandelaar is onze specialiteit bij uitstek zonder twijfel de aankoop en schatting van porselein en aardewerk. We onderscheiden het Aziatisch porselein (Chinees & Japans) en het klassieke Europees porselein en aardewerk.

We specialiseren ons in de aankoop van antiek chinees & japans porselein. Denk hierbij aan de klassieke 19de en 20ste eeuwse vazen en potiches. Maar evengoed aan het hogere segment uit de 17de en 18de eeuw, zoals bij bijvoorbeeld Ming, Kangxi of Yongzheng porselein.Chinees porselein is heel divers en uitgebreid. Er bestaat een heel divers aanbod van gebruiksvoorwerpen vervaardigd in porselein. Naast sierstukken ook theegoed, borden, schotels, plantenbakken,  etc...
Naast een correcte schatting kan u van ons een hoge prijs verwachten voor uw authentiek chinees porselein.
Wij kopen handgeschilderd chinees porselein van fijne kwaliteit tem. de jaren 1980. Dus ook recentere stukken komen zeker in aanmerking!
Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting van uw collectie chinees & japans porselein!

Aankoop Europees porselein (Frans & Duits)

Aankoop van Europees porselein & aardewerk

Aankoop van porselein


De aankoop van porseleinen figuren, verzamelborden, sierborden, sierporselein, porseleinen klokken, porseleinen kandelaars, porselein van de volgende manufacturen: Limoges, Sèvres, Strassbourg, Meissen, KPM-Berlin, Herend, Höchst, Rosenthal, Royal Copenhagen, Nymphenburg en oud porselein uit Thüringen zoals Aelteste Volkstedt, Rauenstein.

Wij kopen porseleinen figuren van alle belangrijke producenten uit Meissen, Berlijn, Thüringen enz. Naast de figuren is ook het tafelservies van KPM Berlin, Herend, Rosenthal of Hutschenreuther voor de afdeling aankoop porselein de moeite waarde. Wij beoordelen uw porselein – op verzoek kunnen we ook de leeftijd van uw porselein taxeren. Aan de hand van de fabrieksstempel is bijna altijd een nauwkeurige datering / productieperiode af te leiden. U kunt bij ons ook uw ongerestaureerde of kapotte porselein te koop aanbieden. Bij hoogwaardig porselein kan een restauratie de moeite waard zijn. Hierbij kan uw porselein of antiek afkomstig zijn uit een erfenis of nalatenschap. Of wilt u gewoon van een porseleinen figuur of een ander voorwerp af? Bij een boedelruiming blijft doorgaans ook veel porselein over, dat u wellicht wilt verkopen. Stuur ons uw foto’s voor een beoordeling vooraf. Uiteraard komen wij ook gratis en vrijblijvend aan huis!

Wilt u uw porselein uit Meissen verkopen?
. Wij kopen uw porselein uit Meissen, versierd met bloemenmotieven, strooibloemen en wildmotieven. Voor Meissen porselein betalen wij altijd de hoogste prijs. Wij komen graag bij u op bezoek, ongeacht waar uw woont.

Wij kopen uw porseleinen figuur van Meissen, KPM Berlin en Rosenthal!
Voor de aankoop van porselein zoeken wij oude en goed bewaard gebleven porseleinen figuren van Rosenthal uit de art deco- en de jugendstilperiode.  Wij zijn ook geïnteresseerd in de aankoop van dierenfiguren van Meissen, Ens en Herend. 

Wat te doen met u met uw verzamelborden, pronkborden of sierporselein?
Ook weelderige pronkborden van de porseleinfabriek Meissen en sierlijke stillevenborden met fruit worden door ons aangekocht. Zeer mooie figuurschilderwerk of Watteautaferelen is antiek waar veel vraag naar is. Ook hiervoor betalen wij steeds de hoogste prijs.

 Aelteste Volkstedt Rudolstadt, Bing & Gröndahl, Fraureuth, Herend, Hertwig Katzhütte Thüringen, Hutschenreuther (groene stempel van de kunstafdeling), Meissen Knaufschwerter, KPM Berlin 20e eeuw, Meissen Pseudomarke, Meissen 2e helft 20e eeuw, Nymphenburg, Meissen Pfeiffezeit, Potschappel Dresden, Rosenthal, Royal Copenhagen, Rudolf Kaemmer, Schaubach Kunst Lichte, Augarten Wien