Chinees porselein taxeren en laten schatten

Expert in Chinees porselein - Hoe herken je Chinese vazen met waarde?

Chinees porselein komt in vele huiskamers voor. Vroeger ontzettend populair als luxeobject uit het Verre Oosten. Helaas is niet alles wat ooit gekocht is als authentiek porselein ook origineel en of waardevol. Er is heel wat namaak op de markt of porselein van inferieure kwaliteit.Wenst u een chinese vaas te verkopen? De waarde te kennen van een Chinese theepot? Of misschien heeft u een verzameling Chinese borden die u niet langer mooi vind. Wij zijn uw opkoper van alle chinees porselein. Neem met ons contact op voor een schatting, waardebepaling en verkoop!

Ook alle ander Chinees antiek zoals jade en bloedkoraal

Objecten en sculpturen in Chinese jade of kwarts dragen steeds onze interesse. Jade is een fijne gesteente en werd doorheen de eeuwen vaak gebruikt om prachtige sculpturen en figuren in uit te snijden. Bent u in het bezit van jade, koraal, kwarts, brons of een ander Chinees item? Laat het gerust even door ons nakijken!

Chinese beelden in bloedkoraal

We hebben steeds interesse in uw oude Chinese beelden in bloedkoraal. Heeft u dergelijke stukken te koop? Contacteer ons schatting en verkoop

 
Grootte en gewicht bepalen de waarde
Hoe intenser en "roder" de kleur, hoe duurder
We kopen enkel "antieke" stukken - vervaardigd voorafgaand aan 1947 (conform CITES)