Uw tweedehandse vintage chinese vazen verkopen? Wij kopen ze aan de hoogste prijs! Antiek RODIN


Bent u in het bezit van oude vintage chinese vazen? U heeft deze indertijd gekocht op een antiekveiling of bij een antiquair? U bent er in bezit gekomen via erfenis?

Deze oude chinese vazen sierden vroeger vele Vlaamse woonkamers. Vaak gekocht op antiekveilingen of in verkoopzalen (bv. Galerie Stampaert).
Lange tijd waren deze vazen niet echt meer in de mode maar de laatste jaren is de vraag opnieuw sterk toegenomen.

Chinese vazen en chinees porselein in het algemeen komt er in vele vormen. Naast de klassieke vazen die vaak per koppel werden verkocht, werden er ook massaal andere soorten porselein naar Europa ge-exporteerd. Denk hierbij aan borden, theepotten, gemberpotten, tabakspotten, schalen, plaquettes, zelfs beelden in brons en hout.

Antiek RODIN is koper van deze 2dehandse chinese vazen. Onze expert in chinees porselein komt graag vrijblijvend bij u langs om uw porselein naar waarde te schatten. Hij gaat hierbij deskundig en professioneel te werk en bepaalt de waarde aan de hand van een aantal criteria (decor, staat, model,...)
Wenst u uiteindelijk uw tweedehandse antieke stukken te verkopen dan kan u rekenen op een hoge prijs.

Maak vandaag dus nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvende schatting!


Chinese vazen

Wij kopen uw chinese vazen en porselein aan een hoge prijs aan. wij zijn uw expert en specialist in gans Vlaanderen. Een schatting aanvragen? Kijk op onze contact pagina!