Expert chinese vazen veiling

Veiling Chinese vazen en Chinees porselein

Uw Chinese vazen veilen? Contacteer ons voor een gratis expertise van uw Chinese vazen en Chinees porselein met of zonder stempel. De prijzen voor kwaliteitsstukken blijven nog steeds erg hoog. Bel of mail ons: 0470/633457

Galerie Stampaert Chinese vazen verkopen Galerie Stampaert

Chinese vazen veiling? U heeft chinese vazen ooit gekocht op een veiling?


Heel wat chinese vazen werden in de jaren 1960-1980 verkocht via antiek veilingen, ventes of verkoopzalen. (Bijvoorbeeld de vazen gekocht bij Galerie Stampaert). Deze veiling van antieke Chinese vazen en ander Chinees porselein werden overal in het land georganiseerd (Brugge, Oostende, Gent, Kortrijk, Antwerpen,....) Heeft u dergelijke chinese vazen, potiches, potten of ander porselein in bezit? Contacteer ons voor een gratis waardepaling! We nemen ze graag terug van u over aan een hoge en correcte prijs.

koppel chinese vazen Hoge prijs voor koppels Chinese vazen
Opgelet voor namaak

Het onderscheid tussen authentieke chinese vazen en namaak

Niet alle chinese vazen die ooit werden gekocht op een veiling van chinese vazen of in een verkoopzaal zijn authentiek. Er werden heel vaak ook namaak vazen verkocht als authentiek. De stempel brengt geen uitsluitsel want heel vaak zijn deze nep vazen ook nog eens gemerkt met een stempel of merkteken. Laat uw vazen nakijken door ons. Wij zijn gespecialiseerd in de schatting en aankoop van Chinees porselein!

Chinese vaas blauwwit verkopen

Veiling Chinese vazen?

Uw oude Chinese vazen verkopen of oud Chinees porselein laten schatten? Contacteer de expert in Chinees porselein!

 
Gratis en vrijblijvende schatting
Hoge en correcte prijs
Heel Vlaanderen