Muntenverzameling verkopen? Oude munten zijn waardevol

Gouden munten verkopen
Gouden munten zijn waardevol. We onderscheiden de traditionele gouden beleggingsmunten en de gouden munten met een verzamel-meerwaarde. We hebben steeds interesse in oude muntenverzamelingen met gouden en zilveren munten. We betalen steeds een meerprijs voor zeldzame jaartallen en varianten. Schattingen zijn steeds gratis en vrijblijvend.

Belgische munten verkopen
Belgische munten van Leopold I en Leopold II zijn gezocht. Gouden en zilveren munten zijn steeds waardevol. Ook de betere collecties en zeldzame jaartallen brengen nog steeds hoge bedragen in het laatje.Bent u in het bezit van de typische gouden munten van 20 frank met beeltenis van Leopold I, Leopold II of Albert I? Misschien een collectie gouden ecu of euro munten? Contacteer ons voor schatting & verkoop (0470/633457)

Waarde zilveren munten
Zilveren munten zitten in zowat elke muntenverzameling. De waarde hangt vaak af van het gewicht en het zilvergehalte. Net als uw ander zilverwerk zijn wij uw opkoper van zilveren munten bij uitstek. De typische zilveren munten in verzamelingen zijn de zilveren 5 frank stukken, de munten van 100 frank en 250 frank zilver.
Nederlandse gulden munten in zilver of Franse franken van 5, 10 of 50 frank.
De zilvergehaltes zijn hierbij divers en verschillend, betere jaartallen brengen steeds een meerwaarde op.

Voor schatting en verkoop van uw oude muntenverzameling? Contacteer ons 0470/633457
Gouden munten verkopen

Gouden munten zijn waardevol. We onderscheiden de tradionele beleggingsmunten en de muntstukken met een verzamel-meerwaarde.Gouden munten van 20 frank, Britse gouden ponden of sovereigns, Amerikaanse gouden munten van 5-10 of $20. Penningen van Rubens, Boudewijn…Het zijn maar enkele van de gouden munten die we schatten/aankopen.
Ook zilveren munten!
Denk hierbij aan zilveren munten van 5 frank Leopold I, II, type Napoleon, zilveren munten van 50 frank, 100 frank en 250 frank, zilveren guldens en rijksdaalders. Maar ook met zilveren penningen en sets kan u bij ons terecht.

Expert in oude munten

Wij kopen uw muntenverzameling aan een hoge prijs aan. Zilveren en of gouden munten te koop? Contacteer de expert in oude muntren voor een gratis en vrijblijvend prijsvoorstel!

 
Hoge prijzen voor mooie collecties
Gratis en vrijblijvende schatting
In heel Vlaanderen
gouden ecu munten 1987 - 1989

Gouden en zilveren ecu munten

Bijzondere uitgiften zijnd e zilveren en gouden ECU-munten. Deze zijn vaak terug te vinden in sets of als losse beleggingsmunt. Steeds een hoge prijs gezien de beleggingswaarde als goudstuk. Het duurste stuk is hierbij de munt van 100 ECU. Heeft een muntenverzameling met dergelijke munten of penningen? Contacteer ons voor een gratis prijsvoorstel (0470/633457)