Munten verkopen? Oude munten zijn waardevol

Gouden munten verkopen

Gouden munten zijn waardevol. We onderscheiden de traditionele gouden beleggingsmunten en de gouden munten met een verzamel-meerwaarde.


Belgische munten verkopen


Belgische munten van Leopold I en Leopold II zijn gezocht. Gouden en zilveren munten zijn steeds waardevol. Ook de betere collecties en zeldzame jaartallen brengen nog steeds hoge bedragen in het laatje. 

Waarde zilveren munten


Zilveren munten zitten in zowat elke muntenverzameling. De waarde hangt vaak af van het gewicht en het zilvergehalte. Net als uw ander zilverwerk zijn wij uw opkoper van zilveren munten bij uitstek


Gouden munten verkopen

Gouden munten zijn waardevol. We onderscheiden de tradionele beleggingsmunten en de muntstukken met een verzamel-meerwaarde.Gouden munten van 20 frank, Britse gouden ponden of sovereigns, Amerikaanse gouden munten van 5-10 of $20. Penningen van Rubens, Boudewijn…Het zijn maar enkele van de gouden munten die we schatten/aankopen.
Ook zilveren munten!
Denk hierbij aan zilveren munten van 5 frank Leopold I, II, type Napoleon, zilveren munten van 50 frank, 100 frank en 250 frank, zilveren guldens en rijksdaalders. Maar ook met zilveren penningen en sets kan u bij ons terecht.

Expert in oude munten

Wij kopen uw muntenverzameling aan een hoge prijs aan. Zilveren en of gouden munten te koop? Contacteer de expert in oude muntren voor een gratis en vrijblijvend prijsvoorstel!

 
Hoge prijzen voor mooie collecties
Gratis en vrijblijvende schatting
In heel Vlaanderen