Antiek RODIN: de antiek expert!


Antiek verkopen doe je beter met een professional


Dankzij onze jarenlange ervaring in de kunst-en antiekwereld kunnen wij van Antiek RODIN uw waardevolle stukken en inboedels correct en marktconform taxeren. Uw chinese vazen laten schatten? Een oud schilderij laten schatten en taxeren? Een volledige inboedel laten schatten? U kan bij ons terecht met alle kwaliteitsantiek.


Waarom zou u nu beroep doen op één van onze antiekschatters en hoe gaan wij nu precies te werk?


Authentiek of namaak? Oud of nieuw?


De antiekexpert van Antiek RODIN komt na afspraak bij u thuis om uw antiek deskundig te beoordelen. Hij is van alle markten thuis: van authentiek chinees porselein, tot oude schilderijen en antieke meubels. Hij gaat zorgvuldig te werk bij de beoordeling van uw antiquiteiten en kunstobjecten. Na een uitgebreid en deskundig onderzoek maar vooral dankzij zijn jarenlange kennis kan hij u meteen meedelen of uw object(en) authentiek zijn.


e5090428-d1a7-4cf9-8d7f-a88baeaf6da5jpgCorrecte afhandeling in vertrouwen

Vaak dient de gelegenheid zich aan om uw antiek te verkopen na een verhuis, erfenis of boedelverdeling. Na voorafgaand onderzoek door onze antiekschatter kan hij u ook meteen de hoogste marktconforme prijs meedelen voor uw antieke object(en). Zijn prijs is geheel vrijblijvend en bent uiteraard niet verplicht tot verkoop.

Wenst u wel over te gaan tot verkoop, dan betalen wij u contant uit*.

*(volgens de wettelijke bepalingen)

Antiek RODIN is actief in alle provincies. Wekelijks hebben wij afspraken in Brugge, Gent, Brussel, Antwerpen en Hasselt. Er is dus altijd wel een antiek expert die uw antiek kan schatten bij u in de buurt.


Maak dus snel een afspraak met onze antiek expert! En laat vandaag nog uw antiek schatten!


Expert in antiek

Thuis in antiek

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de schatting en verkoop van uw antiek. Wij komen graag langs maar horen of zien toch eerst even graag om wat soort stukken het precies gaat. Neem hiervoor een kijkje op onze contactpagina!